همیشه برای خرید اقتصادی تر و مناسب یک محصول، خرید عمده، یک گزینه مورد پسند است.حال اگر این محصول آلو بخارا خشک باشد، بهترین کار، خرید در زمان برداشت و پخت است.
طریقه تولید آلو بخارا به این صورت است که میوه رسیده وسالم درخت آلو را چیده و پس از شستن ان را داخل دیگ های بزرگ حاوی اب ونمک در حال جوشیدن میریزند بعد از انکه پوست میوه ترکهای ریز خورد ان را از اب کشیده ودر افتاب پهن میکنند تا خشک شود.
مضرات آلوبخارا
آلوبخارا یک خوراکی بسیار خوشمزه است که بیشتر افراد از خوردن ان لذت میبرند.
باید به این موضوع توجه کرد که خوردن زیاد آ لو بخارا عوارضی به همراه دارد که به تعدادی از انها اشاره میکنم:
- باعث بروز اسهال میشود
- افزایش وزن
- افزایش قند خون
- باعث نفخ وگاز میشود
همیشه باید در مصرف میانه رو بود تا آسیبی به بدن نرسد.
آلوی خام دیر هضم است.افرادی که دچار مشکلات معده هستند باید در مصرف آلوی خام احتیاط نمایند.
قیمت استثنایی الو بخارا
برای یک خرید عالی بهترین زمان فصل برداشت است.
در این فصل در مناطق تولید آلو تازه میتوان محصول مورد نظر که در این مبحث آلو بخارا میباشد را به قیمت بسیار عالی خرید وچنانچه آلو بخارا به صورت عمده خریداری شود بسیار به صرفه تر است.
آلو بخارا یک خشکبار محسوب میشود به همین دلیل هرگز از خرید عمده ان متضرر نخواهیم شد زیرا ماندگاری بالایی دارد.
همچنین قیمت انواع آلو بخارا نیشابور که بسیار پر فروش است در این سایت با قیمت فروش تحویل کارگاه عرضه می شود.
محل عرضه آلو بخارا
درخت آلو بومی منطق نیمه سردسیر است.
از جمله شهرهای تولید کننده آلو بخارا میتوان نیشابور، ببیرجند، و باغ شهر زیبای خوانسار از توابع استان اصفهان اشاره کرد.
در شهرهای فوق در زمان برداشت وپخت آلو که اواخر شهریور واوایل مهر است میتوان به وفور آلوی تاره و آلوبخارا تهیه کرد.
البته در شهر خوانسار آلو بخارا یکی از معروف ترین سوغات های شهر به حساب می آید.