خانه / آلو خورشتی / خشک کردن آلو خورشتی

خشک کردن آلو خورشتی

روش های خشک کردن میوه هایی نظیر آلو خورشتی که برای انواع غذا مورد استفاده واقع می شوند متفاوت بوده و با توجه به هدف استفاده از انواع آن برای غذا هایی مانند خورشت می توان از روش های مناسبی بهره گرفت.
انواع آلو برای استفاده های غذایی و یا استفاده های دیگر به صورت تازه و خشک به روش های متعدد و گوناگون خشک می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به سلیقه شخصی در انتخاب انواع آلو برای غذاهای نظیر انواع خورشت می توان آلوی مورد نظر را انتخاب و خریداری کرد و سپس اقدام به خشک کردن آن نمود. انواع آلوی زرد و سیاه به روشهای متنوعی خشک شده و استفاده می شوند. اگر بخواهید از انواع آلوی زرد یا آلوی موسوم به قطره طلا برای خشک کردن استفاده کنید می توان آنها را به صورت پوست کنده و به روش بخارایی خشک کرد و مصرف نمود و انواع آلوی بخارایی پس از پوست کندن در زیر نور آفتاب به صورت طبیعی یا تیزابی خشک می شوند و در برخی از روش های خشک کردن در لابلای آلوی پوست کنده شکر می ریزند.

آلو خورشتی

آلو خورشتی

برخی از انواع آلوی سیاه و یا قرمز نیز برای استفاده در خورشت انتخاب می شوند و انواع آلوی قرمز و سیاه با پوست برای خشک شدن انتخاب می شوند. آلوی قرمز و سیاه نیازی به پوست کندن ندارند و پس از شستشو در سینی زیر نور آفتاب واقع می شوند تا به طور کامل خشک شده و آماده مصرف باشند. روش خشک کردن آلو خورشتی به صورت انتخابی متفاوت می باشد و انواع آلو به صورت آماده و خشک شده خرید و فروش می شود.

منبع: سایت آلو ایران

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با بازرگانی پارس فراور تماس بگیرید:
مهدی قاسمی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09105518198
شماره تلفن شرکت: 02128428198
آدرس کانال: parsfaravargp@
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com
دفتر فروش: مشهد، خیابان خیام شمالی 40، مجتمع گل نرگس
دفتر فروش: استان البرز، کرج_جاده محمدآباد، بازار پاسارگاد، غرفه d17
آدرس کارخانه: کیلومتر 10 جاده مشهد نیشابور، شهرک صنعتی امام رضا

مطلب پیشنهادی

خرید آلو خورشتی

قیمت انواع آلو بخارا خورشتی مرغوب

قیمت انواع آلو بخارا خورشتی مرغوب معمولا در کارخانه های تولیدی و توسط کارشناسان تعیین …

بازار آلو ایران