آیا می دانید برای اطلاع از قیمت فروش آلو خشک بخارایی خورشتی باید با چه بازرگانی هایی ارتباط مستقیم برقرار کنید تا تجارتی سودمند و مستمر را داشته باشید? برای آنکه در هر بازار تجارتی بتوانید با قیمت خوبی خرید داشته باشید باید اول به خوبی ارقام محصولات و شیوه های معامله در آن بازار را به خوبی شناسایی کنید. در حوزه آلو نیز بهتر است بدانید بالغ بر دو هزار نوع واریته واریته در ایران و جهان پرورش می یابد.
انواع آلو جهت مصارف خورشتی
در ایران و جهان به خاطر طبع های متفاوتی که مردم می پسندند، ارقام مختلفی از آلو نیز به صورت خورشتی مصرف می شوند. آلو قبل از اینکه داخل خورشت سرو شود باید حتما مورد فراوری انجام گردد. اقسام بیشتر و لوکس آلو خورشتی را پوست گیری می کنند و پس از تیزاب کردن یا آفتاب خشک کردن به بازار عرضه می کنند. مهمترین تولید کننده این ارقام آلو در ایران شهرستان نیشابور می باشد. ارقام مختلفی از آلو خورشتی با نام های آلو رسمی، حسنی، طرقبه، شمس، شوقانی، کبرایی و … تولید می شوند. البته سایر ارقام ترش آلو نیز طرفداران خودش را دارد که بیشتر با نام آلوچه آن را می شناسیم.
قیمت آلو خشک
از آنجا که قیمت در هر تجارتی تابع کشش یا اصطلاحا عرضه و تقاضای بازار می باشد، باید بدانید این موضوع در حوزه آلو خشک بخارایی نیز صادق است. از ابتدای پاییز فراوری ارقام آلو خشک در استان های البرز، قزوین، زنجان، فارس، خراسان و آذربایجان آغاز می شود و تا پایان زمستان ادامه می یابد. البته دیده می شود که در سالهایی که تقاضای بازار پوشش عرضه آن سال را نداده است، برای سال بعد نیز استفاده می شود. این امر در شرایط نگهداری انبارهای سرد و تاریک امکان پذیر است.
اگر از قیمت فروش آلو خشک اطلاعاتی نیاز دارید، با بسترهای تجارت الکترونیک امروزه به راحتی می توانید با بازرگانی های معتبری که در این حوزه انجام وظیفه می کنند ارتباط بگیرید.
منبع: سایت آلو ایران