ارقام آلو زیادی در ایران و جهان پرورش می یابند. یکی از ارقام آلو ترش با نام گرین گیج هم اکنون در دسترس فروش قرار گرفته است. بهترین نوع این آلو در شهرهای شمالی و بعد از آن خراسان دیده می شود.
آلو در دنیا تعریف بسیار گسترده ای دارد. بنوعی که امروزه بالغ بر ۲ هزار نوع واریته از آلو در دنیا وجود دارد. از ارقام ترش آلو پرسیده می شود. باید بگوییم غالب آلوها در ایران زمانی که با پوست مصرف می شوند طعم ترشی دارند.
از مهمترین ارقام آلو ترش می توان به واریته گرین گیج اشاره کرد. این آلو در ایران با نام هایی چون آلو جنگلی، آلوچه، آلو وحشی، و یا گوجه سبز شناخته می شود.
این واریته در اواسط اردیبهشت ماه به بهره برداری می رسد و بنوعی نوبر آلوها محسوب می شود. از آنجا که ایران نیز محصولات باغی بهاره و تابستانه زیادی دارد، زمانی که از فصل بی محصول میوه های تازه ایران یعنی زمستان گذر می کینم، ارقام بسیاری را می توانیم در فصل بهار از آنها لذت ببریم. نوبر این محصولات همین آلو گرین گیج است. پس از پرورش این آلو و رنگ گرفتن آن، طعم ترش و شیرینی دارد البته که در ابندا بسیار تلخ است.
کشاورزان نمونه ایرانی که محصولات با کیفیتی را به تولید می رسانند با ما ارتباط می گیرند و بازرگانی ما ارقام مختلفی از جمله این واریته را به بازارهای بزرگتر با قیمت های بهتر عرضه می کنیم.